Faunatar

Faunatar


Eläinkaupan nimi: Faunatar
Kotisivut: www.faunatar.fi

Esittely

Faunatar on 100 % kotimainen, Suomen johtava lemmikkieläimiä myyvä lemmikkieläinliike-ketju. Ketjussa on noin kolmekymmentä myymälää sekä verkkokauppa.

Tarvikkeita ja ruokia on kissoille, koirille, jyrsijöille ja muille jo tutuksi tulleille lemmikeille unohtamatta frettejä, kääpiösiilejä ja muita hieman harvinaisempia eläimiä. Tarvikkeiden ja ruokien lisäksi Faunatar-myymälät tarjoavat asiakkailleen terveet ja hyvin hoidetut pieneläimet: jyrsijät, kanit, matelijat, sammakkoeläimet sekä selkärangattomat eläimet kuten ravut, kotilot, hämähäkkieläimet ja hyönteiset. Valtaosa myymälöistä myy myös lemmikkilintuja. Kaikissa Faunatar-myymälöissä on monipuolinen valikoima makeanveden akvaariokaloja ja kasveja.

Asioimalla Faunatar-myymälässä kannatat suomalaista yrittäjyyttä, sillä yli 35-vuotta sitten toimintansa aloittanut ketju toimii franchising-pohjaisesti. Ketjun kauppiaat ovat eläinrakkaita ja asiakaspalvelua arvostavia ammattilaisia, joiden avulla lemmikkiharrastus on juuri antoisaa kuin se vain voi olla. Tervetuloa iloisille ostoksille kotimaiselle asiantuntijalle!

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 4, keskiarvo: 3,75 / 5)
Ladataan...

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista